Korak bliže rješenju

Trebate li;

SPECIJALNA ČIŠĆENJA I NANO ZAŠTITA

Najkvalitetnijom opremom i dugogodišnjim iskustvom odgovaramo na sve zahtjeve čišćenja u industriji, domaćinstvima, restauratorskim radovima...

ČIŠĆENJE IONIZIRANO OSMOZNOM VODOM

Metoda se koristi za redovito održavanje površina gdje postiže najbolje rezultate, dok na zapuštenim površinama radimo detaljno čišćenje.

Nazovite nas sa povjerenjem da nađemo zajedničko rješenje najbolje za Vas koristeći naše iskustvo.

Usluga dostupna na području cijele Hrvatske!

Koristeći najučinkovitije strojeve, najkvalitetnije bruseve u kombinaciji sa našim dugogodišnjim iskustvom tržištu nudimo samo najbolje.

O nama

Tvrtaka Kimi usluge d.o.o. iz Zagreba osnovana je sa namjenom pružanja usluga čišćenja i saniranja specifičnih potreba tržišta.

 

U vrlo kratkom vremenu tržište nas je prepoznalo po kvaliteti i pristupu problematici tako da konstantna ulaganja u najmodernije strojeve i praćenje svjetskih trendova na najprestižnijim Europskim sajmovima nisu ostali nezapaženi.

 

Zastupnici smo Njemačke kompanije SST Oberflachentechnik GmbH & Co. KG, te sa njihovim proizvodnim programom premaza za zaštitu baziranim na nanotehnologiji možemo tretirati skoro sve površine poput kamena, drva, stakla, inoksa…

 

Posebno se ponosimo sa prestižnom nagradom Saveza za energetiku Hrvatske u 2015. godini za najbolji proizvod, Nano Glass & Keramik te statusom Green Mark za isti.

BRIGA O KORISNIKU

Nositelji smo certifikata SCCP:2011

Poslovna politika kompanije je posebno usmjerena na brigu o korisnicima naših usluga i prodaju kvalitetnih proizvoda, te da daljnjim praćenjem tržišta i ulaganjem u opremu našim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu i proizvode za njihov uloženi novac.

 

Raduje nas svaki novi izazov u poslu koji radimo sa posebnom strašću – stoga nam se slobodno obratite sa povjerenjem i pomoći ćemo Vam barem sa savjetom.

 

Kimi usluge Tim

Galerija novijih radova

Što kažu naši klijenti

"Imao sam velikih problema sa tragovima vode na staklu, voda u Zagrebu je dosta tvrda i doslovce jedno tuširanje i tragovi bi ostali iako je čišćeno netom prije. Kontaktirao sam NANO KIMI tim koje je odradio besprijekoran posao na staklu od tuš kabine. Već 3 mjeseca voda doslovce klizi niz staklo bez zadržavanja kao prije - meni se isplatilo! Čišćenje je 5X lakše, pitajte moju ženu!"
Renato Ostojić
HANGAR96

KIMI USLUGE d.o.o.

Ured – Vile Velebita 8, 10040 Zagreb

Radno vrijeme: PON – PET 08:00 – 16:00 h (uz prethodnu najavu zbog čestog rada na terenu)

Sjedište društva: Granešina 33, Zagreb

OIB: 87601162596

IBAN: HR1923600001102423070

Račun otvoren u Zagrebačkoj banci